دکتر اردشیر حسین پور

۱۱ مطلب توسط «دانشجوی الکترونیک» ثبت شده است

جمعه, ۴ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۰۸ ب.ظ

جزوه ریاضی مهندسی دکتر حسین پور

۹ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ ارديبهشت ۹۴ ، ۲۲:۰۸
دانشجوی الکترونیک
دوشنبه, ۱۰ فروردين ۱۳۹۴، ۱۲:۰۲ ق.ظ

دانشجوی سال بالایی!

به برگه انتخاب واحد نگاه کردم. شنبه 30: 10 تا 12 ریاضی مهندسی. الان ساعت 10 و تا شروع کلاس 5/0 ساعتی فرصت دارم. آرام آرام به طرف کلاس حرکت کردم. روز اول ترم بود و من هم دانشجوی ترم سوی دانشگاه شیراز. نزدیک کلاس که رسیدم رضا را دیدم. تا من را دید، گفت: سلام امید، بالاخره با حسین پور برداشتی یا هنوز هم تو تحقیقاتی؟

گفتم چون ریاضی را دوست دارم، خیلی استادش برایم مهمه! « داداشتم و صادق می گفتند حتماً با حسین پور بگیر و من هم گرفتم. شاید حذف و اضافه تغییرش دادم.»

ساعت 30: 10 شد با رضا گرم صحبت بودم که دیدم یک دانشجوی سال بالایی به سرعت از کنار ما گذشت و وارد کلاس شد. به رضا گفتم از هر که در مورد دکتر حسین پور پرسیده ام همه می گویند که «در تمام عمرمان از این استاد باسوادتر ندیده بودیم ولی پیشنهاد می کنیم که با این استاد درس نگیری، چون خیلی سخت گیره». رضا می گفت من هم همین را شنیده ام و اضافه کرد که نمره های ترم گذشته کلاس حسین پور را هم نگاهی بنداز تا حساب دستت بیاید.

حدود 45 دقیقه از وقت کلاس گذشته بود و به رضا گفتم دیگر استاد نمی آید برویم کیفمان را برداریم و برویم کتابخانه خوارزمی. تا وارد کلاس شدم با کمال تعجب دیدم دکتر حسین پور همان جوانی که ما فکر می کردیم دانشجوی سال بالایی است و با همان سرعت راه رفتنش در حال تدریس است. آرام رفتیم و سرجایمان نشستیم. دکتر با بیانی گرم وگیرا و با شور و نشاط خاصی مطالب را توضیح می داد. من هم غرق درس و استاد شدم. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ فروردين ۹۴ ، ۰۰:۰۲
دانشجوی الکترونیک
دوشنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۵۶ ب.ظ

مرکز تحقیقات الکتروسرام

دکتر اردشیر حسین پور در سال 1375 مرکز تحقیقات الکتروسرام را در دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان راه اندازی کرد.تمام پارتیشن بند ها  را خودشان انجام دادندو پیچ  و مهره های آن را با دست های خودشان بستند. مدتی بعد ایشان کار خانه الکتروسرام را که در حقیقت پلی میان آزمایشگاه و کارخانه صنعتی است را بنیان نهاد در آنجا اولین خط تولید نیمه صنعتی آهنربا های سرامیکی را راه انداخت که در چهاردهمین جشنواره بین المللی خوارزمی جایزه تحقیقات کاربردی را از آن خود کرد. همچنین ایشان در دانشکده مهندسی 2 دانشگاه شیراز آزمایشگاه الکتروسرامیک را بنیان نهاد. ایشان علاوه بر ایجاد اولین مرکز تحقیقاتی الکتروسرام در کشور، رشته الکتروسرامیک را در دانشگاه شیراز ایجاد کردند که اولین بار در مهر ماه 1385  در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرفت. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ بهمن ۹۳ ، ۲۲:۵۶
دانشجوی الکترونیک
چهارشنبه, ۲۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۴۴ ب.ظ

یادگیری فیزیکی نه مهندسی!

دکتر ما را تشویق می کرد به یادگیری فیزیکی، یـادگیری ریشه ای علم، نه یادگیری مهندسی. به همین دلیل با حسن کـه علاقه اش به فیزیک دوچندان شـده بود، رفتیـم سر کـلاس ریـاضیات مهندسی پیشرفته دکتری مواد. دانشجوهـای دکتری اول ما را حساب نمی کردند. بعد فهمیدند با ایـنکه کارشناس هستیم اما خوب می فهمیم. اتفاقاً بیشتر ما سؤال می پرسیدیم. 

اصلاً مثل اینکه تازه ریاضی گرفته باشیم. دکتر کم نگذاشت قضیـه گرین را با حالت خاصی گفت، حتی بعدها برای ریاضی کارشناسی ارشد پیشنهاد ارائه قضیه گرین را دادم که موافقت نشد. به قول خودش بـعد از یک سـاعت تازه راه می افتد درس بدهد. شایـد رکورددار کـلاس ها از نظر طولانی بودن باشد (می توانیم در کتاب گینس ثـبتش کنیم!!) حداقل با ما یک کلاس 5 ساعته داشت.عجب روحیه و همتی. خستگی ناپذیر،همین ما را علاقمند کرده بود. بسیار منظم تدریس می کرد. سرکلاس به دقت سؤالات دانشجویان را می شنیدند و پاسخ مـی گفتند. اگر کلاس پایان می یافت و دانشجویان سؤالی مـطرح مـی کرد تا جـواب و دلیـل قـانع کننده ای به آن دانشجو نمی دادند، کلاس را ترک نمی کردند. بارها شاهد بودیم به خاطر حس مسئولیت پذیری کلاس های ایشان سـاعت ها به طـول می انجـامید ولی همچنان خستـگی نـاپذیر نشان می داد، در ضمن اگرچه کمتر سؤالی بود که ایشان پاسخ آن را ندانند. اما اگر به سؤال مبهمی برخورد می کردند درصدد پاسخگویی به آن به هر نحو نبودند.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ بهمن ۹۳ ، ۲۲:۴۴
دانشجوی الکترونیک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۹۳ ، ۲۲:۴۹
دانشجوی الکترونیک
جمعه, ۱۲ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۳۳ ب.ظ

افتخارات علمی دکتر اردشیر حسین پور

 

ردیف

سال

موضوع

محل

1

1386

دریافت جام زرین و تقدیرنامه

فدراسیون بین المللی مخترعین IFIA

2

1385

رتبه اول طراحی و ساخت مدل عملیاتی شناور استیلت

بیستمین جشنواره بین المللی خوارزمی

3

1385

رتبه دوم مقاله برگزیده جشنواره پژوهشی سال 1385

دانشگاه صنعتی مالک اشتر

4

1382

رتبه اول محققین وزارت

ودجا

5

1381

محقق و پژوهشگر برجسته کشوری

ایران

6

1379

دریافت جایزه تحقیقات کاربردی راه اندازی اولین خط تولید سرامیکهای مغناطیسی سخت

چهادهمین جشنواره بین المللی خوارزمی

7

1377

دانشجوی نمونه کشوری در مقطع دکتری

ایران

8

1375

دانشجوی نمونه کشوری در مقطع کارشناسی ارشد

ایران

9

1375

رتبه اول تألیف کتاب"اصول عملیات حرارتی در ساخت هسته های فریت"

ایران

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۹۳ ، ۲۲:۳۳
دانشجوی الکترونیک
پنجشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۴۴ ب.ظ

دکتر برای تست پروژه های مهم چفیه می انداخت...


دکتر حسین پور در حال تست شناور استیلت. ایشان همیشه برای تست پروژه های مهم چفیه می انداخت...

۹ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ دی ۹۳ ، ۲۲:۴۴
دانشجوی الکترونیک
پنجشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۲۸ ب.ظ

میز جداگانه نهار

برای تست پروژ ه ای به بوشهر رفته بودیم. مسئولان زیـادی آمده بودند. در رستورانی برای ناهار هماهنگی شده بود. آن روز فقط من لباس کار داشتم و بقیه همه رده بالا بودند. من و راننده میز جداگانه ای داشتیم. سر میز مسئولان یـک صنـدلی بـرای دکتر گذاشته بودند. وقتی دکتر از راه رسیـد غذایش را برداشت و آمد پهلوی ما نشست. همه بلند شدند و دنبـال دکتر آمدند. ولی دکتر قبول نکرد. نمی خواست که من احسـاس کنـم کمتر از بقیه هستم و یا با مسئولان فرق دارم. خـودش بـارها می گفت نهج البلاغه را دو بار خوانده است.

آقای جمشیدیان(کارمند الکتروسرام)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ دی ۹۳ ، ۲۲:۲۸
دانشجوی الکترونیک

دانلود با کیفیت خوب (25Mb)

دانلود با کیفیت پایین برای موبایل(3GP,7Mb)


 در این کلیپ که به همت دانشجویان  دکتر تهیه شده، مادر دکتر حسین پور ضمن معرفی ایشان از دولت، مسئولان و اساتید و دانشجویان می خواهد که ایده ها، کارها و پژوهش های نیمه کاره دکتر را ادامه دهند. 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۳ ، ۲۱:۵۱
دانشجوی الکترونیک
چهارشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۳، ۰۹:۲۷ ب.ظ

کلید آزمایشگاه الکتروسرامیک

ایـشان در هر مـوردی اطلاع داشته و فوق العاده با سـواد بـودند و درهـر موردی اطلاعات قوی داشتند. هیـچ وقت سعی نمی کردند خودشان را معرفی کنند، به طوری که یک روز از نـگهبانی به من زنگ زدندو گفتند قهـرمانی ، کلیـد آزمایشگاه الکتروسرام را به من نـمی دهند، (آزمایشگاهی را که خودشان از بنیانگذارانش بودند).بلافاصله به نگهبانی رفتم و خیلی ناراحت بودم که چرا ایشان را نشناخته اند و بعد از اینکه کلید را گـرفتم و به ایشان دادم اعتراض کردم به نگهبان و آنها گفتند هیچ وقت خودشان رامعرفی نکردندوهمیشه خیلی سریع و تند راه می رفتند وما فکرمی کردیم ایشان دانشجو هستند.

خانم مهندس قهرمانی

(عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۳ ، ۲۱:۲۷
دانشجوی الکترونیک